HAVMØLLENS KØKKEN
Måltiderne på Havmøllen er centreret omkring det grønne, det skønne, det enkle, det rustikke - ofte delemad i bålgryder og på fade.
De grønne sager fylder mere, kød og fisk fylder mindre - som et velplaceret krydderi!
Jakob Vinkler er den faste tilknyttede kok på Havmøllen. Jakob har drevet madhuset Smag i Ebeltoft og været forpagter af køkkenet på Sostrup Slot. Udover at være i køkkenet på Havmøllen, arbejder han også som måltidsscenograf på The Garden Studio, hvor iscenesættelse af rummet omkring måltider og arbejdet med "bordet som scene" bliver udforsket i samarbejde med forskellige kunstnere og teaterkompagnier.
Råvarerne er hovedsageligt økologiske og dyrket lokalt og følger derfor også det udvalg, de forskellige årstider tilbyder. Vi samarbejder bl.a. med lokale leverandører som Bondelauget, Trustrupgaard, Helios Gartneri og Kæret for at kunne tilbyde lokale råvarer af højeste kvalitet.
For yderligere info vedrørende menu og bestilling til firmaer og private selskaber kontakt os på [email protected]
Følg med i hverdags-take away menuer her
Se kulturprogram her
De grønne sager fylder mere, kød og fisk fylder mindre - som et velplaceret krydderi!
Jakob Vinkler er den faste tilknyttede kok på Havmøllen. Jakob har drevet madhuset Smag i Ebeltoft og været forpagter af køkkenet på Sostrup Slot. Udover at være i køkkenet på Havmøllen, arbejder han også som måltidsscenograf på The Garden Studio, hvor iscenesættelse af rummet omkring måltider og arbejdet med "bordet som scene" bliver udforsket i samarbejde med forskellige kunstnere og teaterkompagnier.
Råvarerne er hovedsageligt økologiske og dyrket lokalt og følger derfor også det udvalg, de forskellige årstider tilbyder. Vi samarbejder bl.a. med lokale leverandører som Bondelauget, Trustrupgaard, Helios Gartneri og Kæret for at kunne tilbyde lokale råvarer af højeste kvalitet.
For yderligere info vedrørende menu og bestilling til firmaer og private selskaber kontakt os på [email protected]
Følg med i hverdags-take away menuer her
Se kulturprogram her
HAVMØLLENS MADFILOSOFI
Vidste du, at alle vores ingredienser så vidt muligt er groet lokalt og med respekt for naturen? Alt er hjemmesyltet, hjemmebagt og hjemmerørt - med kærlige hænder og øje for kvalitet og gode råvarer.
Tryk på billederne herunder for at se videoer, hvor to af Havmøllens lokale producenter fortæller om madens vej fra jord til bord:
Tryk på billederne herunder for at se videoer, hvor to af Havmøllens lokale producenter fortæller om madens vej fra jord til bord: