Havmøllen
  • Til virksomheder
    • Møde- og konferencelokaler
    • Overnatning
  • Private selskaber
  • Kulturprogram
    • Arrangementer
    • Havmøllen Residency
    • Havmøllekoret
    • Aktuelle udstillinger
    • Den Grænseløse Festival
    • Yoga på Havlyd
  • Mad
  • Om
  • Kontakt

 HAVMØLLENS KØKKEN


Havmøllens måltider til private selskaber både i og udenfor huset, kreerer måltider til fællesspisninger og koncerter, og tilbyder ugentlig hverdags-take away hver torsdag i oktober-april, som afhentes mellem 16.00 & 17.00 i Havmøllens café. 

Vi skaber måltider, der forholder sig til den verden, vi lever i og arbejder med livet mellem tallerkenerne.

Måltiderne på Havmøllen er
​centreret omkring det grønne, det skønne, det enkle, det rustikke - ofte delemad i bålgryder og på fade.
Råvarerne er hovedsageligt økologiske og dyrket lokalt og følger derfor også det udvalg de forskellige årstider tilbyder.
De grønne sager fylder mere, kød og fisk fylder mindre - som et velplaceret krydderi!
Læs mere om Havmøllekøkkenets madfilosofi her
​
Fællesspisninger på Havmøllen er
Et samlingspunkt omkring langborde, hvor vi mødes med venner og nye bekendtskaber, sender delefadene rundt og giver os tid til at spise sammen.
Et kulturelt køkken, der undersøger måltidets forenende kraft mellem mennesker. Fællesspisninger er ofte forbundet med vores fire årstidsevents, der finder sted efterår, vinter, forår og sommer. 

Se hverdags-take away menuer her
Se kulturprogram her
Se selskabsmenuer her
For yderligere info vedrørende menu og bestilling til firmaer og private selskaber kontakt [email protected] 


HAVMØLLENS MADFILOSOFI


​Vidste du, at alle vores ingredienser så vidt muligt er groet lokalt og med respekt for naturen? Alt er hjemmesyltet, hjemmebagt og hjemmerørt - med kærlige hænder og øje for kvalitet og gode råvarer.

På Havmøllen er måltiderne centreret omkring det grønne, det skønne, det enkle, det rustikke - delemad i bålgryder og på fade. Råvarerne er hovedsageligt økologiske og dyrket lokalt og følger derfor også det udvalg de forskellige årstider tilbyder. De grønne sager fylder mere, kød og fisk fylder mindre - som et velplaceret krydderi!

Tryk på billederne herunder, for at se videoer, hvor to af Havmøllens lokale producenter fortæller om madens vej fra jord til bord:

Gabi og Krumme, Kalø Økologisk Landbrugsskole

Picture

​Kasper Sørensen, Mikrogrønt fra kæret​

Picture

HAVMØLLEN
HAVMØLLEVEJ 12, 8400 EBELTOFT
TLF. 93 60 08 40
MAIL: [email protected]
FONDEN HAVMØLLEN // CVR: 44874148




​

   TILMELD NYHEDSBREV 

Subscribe

* indicates required
Picture
Picture
Picture
Site powered by Waveland.dk ​

  • Til virksomheder
    • Møde- og konferencelokaler
    • Overnatning
  • Private selskaber
  • Kulturprogram
    • Arrangementer
    • Havmøllen Residency
    • Havmøllekoret
    • Aktuelle udstillinger
    • Den Grænseløse Festival
    • Yoga på Havlyd
  • Mad
  • Om
  • Kontakt