HAVMØLLENS KØKKEN
Havmøllens køkken ledes af Karoline Cläesson og består ellers af dedikerede madkunstnere - og håndværkere.
De tilbyder måltider til private selskaber både i og udenfor huset, kreerer måltider til fællesspisninger og koncerter, og tilbyder ugentlig hverdags-take away hver torsdag, som afhentes mellem 16.00 & 17.00 i Havmøllens café.
Vi skaber måltider, der forholder sig til den verden vi lever i og arbejder med livet mellem tallerkenerne.
Måltiderne på Havmøllen er
centreret omkring det grønne, det skønne, det enkle, det rustikke - ofte delemad i bålgryder og på fade.
Råvarerne er hovedsageligt økologiske og dyrket lokalt og følger derfor også det udvalg de forskellige årstider tilbyder.
De grønne sager fylder mere, kød og fisk fylder mindre - som et velplaceret krydderi!
Læs mere om Havmøllekøkkenets madfilosofi her
Fællesspisninger på Havmøllen er
Et samlingspunkt omkring langborde, hvor vi mødes med venner og nye bekendtskaber, sender delefadene rundt og giver os tid til at spise sammen.
Et kulturelt køkken, der undersøger måltidets forenende kraft mellem mennesker. Fællesspisninger er ofte forbundet med vores fire årstidsevents, der finder sted efterår, vinter, forår og sommer.
Se hverdags-take away menuer her
Se kulturprogram her
Se selskabsmenuer her
For yderligere info vedrørende menu og bestilling til firmaer og private selskaber kontakt [email protected]
De tilbyder måltider til private selskaber både i og udenfor huset, kreerer måltider til fællesspisninger og koncerter, og tilbyder ugentlig hverdags-take away hver torsdag, som afhentes mellem 16.00 & 17.00 i Havmøllens café.
Vi skaber måltider, der forholder sig til den verden vi lever i og arbejder med livet mellem tallerkenerne.
Måltiderne på Havmøllen er
centreret omkring det grønne, det skønne, det enkle, det rustikke - ofte delemad i bålgryder og på fade.
Råvarerne er hovedsageligt økologiske og dyrket lokalt og følger derfor også det udvalg de forskellige årstider tilbyder.
De grønne sager fylder mere, kød og fisk fylder mindre - som et velplaceret krydderi!
Læs mere om Havmøllekøkkenets madfilosofi her
Fællesspisninger på Havmøllen er
Et samlingspunkt omkring langborde, hvor vi mødes med venner og nye bekendtskaber, sender delefadene rundt og giver os tid til at spise sammen.
Et kulturelt køkken, der undersøger måltidets forenende kraft mellem mennesker. Fællesspisninger er ofte forbundet med vores fire årstidsevents, der finder sted efterår, vinter, forår og sommer.
Se hverdags-take away menuer her
Se kulturprogram her
Se selskabsmenuer her
For yderligere info vedrørende menu og bestilling til firmaer og private selskaber kontakt [email protected]
HAVMØLLENS MADFILOSOFI
Vidste du, at alle vores ingredienser så vidt muligt er groet lokalt og med respekt for naturen? Alt er hjemmesyltet, hjemmebagt og hjemmerørt - med kærlige hænder og øje for kvalitet og gode råvarer.
På Havmøllen er måltiderne centreret omkring det grønne, det skønne, det enkle, det rustikke - delemad i bålgryder og på fade. Råvarerne er hovedsageligt økologiske og dyrket lokalt og følger derfor også det udvalg de forskellige årstider tilbyder. De grønne sager fylder mere, kød og fisk fylder mindre - som et velplaceret krydderi!
Herunder kan du se videoer, hvor to af Havmøllens lokale producenter fortæller om madens vej fra jord til bord:
På Havmøllen er måltiderne centreret omkring det grønne, det skønne, det enkle, det rustikke - delemad i bålgryder og på fade. Råvarerne er hovedsageligt økologiske og dyrket lokalt og følger derfor også det udvalg de forskellige årstider tilbyder. De grønne sager fylder mere, kød og fisk fylder mindre - som et velplaceret krydderi!
Herunder kan du se videoer, hvor to af Havmøllens lokale producenter fortæller om madens vej fra jord til bord: