MADFILOSOFI
Vidste du, at alle vores ingredienser så vidt muligt er groet lokalt og med respekt for naturen? Alt er hjemmesyltet, hjemmebagt og hjemmerørt - med kærlige hænder og øje for kvalitet og gode råvarer.
På Havmøllen er måltiderne centreret omkring det grønne, det skønne, det enkle, det rustikke - delemad i bålgryder og på fade. Råvarerne er hovedsageligt økologiske og dyrket lokalt og følger derfor også det udvalg de forskellige årstider tilbyder. De grønne sager fylder mere, kød og fisk fylder mindre - som et velplaceret krydderi!
Herunder kan du se videoer, hvor to af Havmøllens lokale producenter fortæller om madens vej fra jord til bord:
På Havmøllen er måltiderne centreret omkring det grønne, det skønne, det enkle, det rustikke - delemad i bålgryder og på fade. Råvarerne er hovedsageligt økologiske og dyrket lokalt og følger derfor også det udvalg de forskellige årstider tilbyder. De grønne sager fylder mere, kød og fisk fylder mindre - som et velplaceret krydderi!
Herunder kan du se videoer, hvor to af Havmøllens lokale producenter fortæller om madens vej fra jord til bord: